Grilaje metalice MCA cu tuburi ondulate

grilaj metalic MCA, tuburi ondulate, parcare

Siguranta, fiabilitate, durabilitate

Grilajele metalice cu tuburi ondulate reprezinta o varianta eficienta pentru inchiderea spatiilor. Tuburile grilajelor sunt realizate din otel galvanizat. Dinstanta dintre 2 tuburi orizontale este de 120 mm, iar diamentrul tuburilor este de 14 mm. Greutatea grilajului metalic realizat cu tuburi drepte este de 11 Kg/mp.

Caracteristici tehnice

  • Tuburile si ghidajele pot fi vopsite in orice nuanta a paletarului RAL. Vopsirea aceastora se va face in camp electrostatic.
  • Certificare europeana in conformitate cu standardele EN 13241-1, pe baza studiilor de certificare efectuate de catre laboratorul certificat CETIM.
  • Caseta grilajului Se confectioneaza din tabla de otel galvanizat si are forma patrata. Se poate realiza pana la latime maxima de 6 ml.
  • Yala blocare/deblocare mecanica realizeaza blocarea si deblocarea grilajului asigurand o protectie antiefractie. Yala blocare/deblocare mecanica este aplicata pe ultima lamela. Blocarea se face in ghidaj stanga / dreapta. In varianta electrica se poate utiliza si Contact Electric.
  • Contact Electric Nu permite motorului sa deschida grilajul cand yala blocheaza grilajul. Este un sistem de siguranta impotriva deteriorarii grilajului metalic. Contactul Electric se fixeaza in partea de jos a ghidajelor in dreptul yalei deblocare/blocare mecanica.
  • Chederele laterale Sunt optionale si cu ajutorul lor se reduce nivelul de zgomot si realizeaza o etansare suplimentara.
  • Ghidaje antifurtuna Asigura o functionare eficienta a grilajelor in conditii meteo extreme. Se utilizeaza impreuna cu clemele/carlige pentru lamele care impiedica iesirea covorului de lamele din ghidaje la vant puternic. Se pot folosi si ranforsari pentru ghidaje pentru o mai buna fixare a acestora.

Tabele tehnice

Caracteristici Tuburi ondulate
imagine grilaj metalic MCA, tuburi drepte, detaliu
H lamela 120 mm
Material Otel galvanizat
Grosime 1,1 mm
Greutate 11 Kg/mp
Diamtru tub 14 mm

Caracteristici Lamela finala
imagine grilaj metalic MCA, tuburi drepte, detaliu
H lamela 140 mm
Material Otel galvanizat
Grosime 1,5 mm
Greutate 2,35 Kg/mp
.
©2013 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro