Alege corect! Informatii utile grilaje metalice MCA

Destocare Grilaje metalice

Grilaje metalice disponibile in stoc, cu livrare rapida

citeste continuarea »

Grilaje la comanda speciala

Suntem producatori de grilaje metalice de tip rulou, cu actionare manuala sau electrica. Insa la comanda speciala putem executa grilaje fixe, fara componentele de roluire (ax, caseta, ghidaje sau placi de rulare).

citeste continuarea »

Grilajele metalice pot fi personalizate in culori din intreg paletarul RAL

Culorile ne fac viata mai frumoasa, fie ca fac parte din natura, fie ca sunt folosite pentru a personaliza structuri construite de om. In cazul grilajelor metalice MCA, solutii de inchidere a spatiilor publice sau private, culoarea potrivita poate fi aleasa, dupa preferinta clientului, din intreg paletarul RAL.

citeste continuarea »

Tipuri de grilajele dupa aspectul profilelor

In functie de destinatie, alegerea tipului de grilaj metalic se poate face dupa mixul de siguranta si transparenta oferit de diversele variante in care poate fi configurat ruloul metalic: cu tuburi drepte sau ondulate, cu lamele pline, perforate sau transparente – cu plexi glas.

citeste continuarea »

Cum alegem grilajele metalice dupa tipul de actionare

Grilajele metalice din otel galvanizat sunt destinate in special inchiderii spatiilor industriale si comerciale, asigurand o eficienta protectie antiefractie. Actionarea acestora se poate face atat manual, cat si electric, cu telecomanda, buton sau selector cu cheie.

citeste continuarea »

Arcurile de torsiune sau de tractiune, componente de importanta majora in ansamblul usii sectionale

Usile de garaj sectionale sunt actionate manual sau electric, ridicarea acestora pe tavan realizandu-se cu ajutorul sistemului de arcuri (de torsiune sau de tractiune). Arcurile au rolul de a tine panourile usii deasupra intrarii respective, in conditii de siguranta, prin urmare calibrarea acestora in fabrica este extrem de importanta pentru intregul ansamblu al usii.

citeste continuarea »

Lucrari de referinta in portofoliul MCA

Atunci cand nu sunteti siguri ce furnizor sa alegeti pentru un anumit produs sau serviciu, una din directiile spre care va indreptati pentru a va contura o opinie este cercetarea referintelor.

citeste continuarea »

Ferestrele pot fi protejate antiefractie cu grilaje fixe de la MCA

La cererea clientilor nostri, gasim cele mai potrivite solutii pentru situatiile constructive particulare ale fiecaruia. Una dintre cereri a fost sa asiguram o eficienta protectie antiefractie pentru doua ferestre, gasind in acelasi timp o solutie estetica si economica. Echipa MCA a realizat astfel pe comanda speciala un grilaj fix.

citeste continuarea »

Grilaje transparente care lasa lumina sa intre in proportie de 92%

Daca aveti o casa, o vila sau daca va pregatiti sa construiti una, puteti lua in calcul sistemele transparente de inchidere a spatiilor. Sunt ideale pentru inchiderea teraselor, piscinelor, a serelor si a foisoarelor, intrucat confera un aer elegant, stilat si confortabil, asigurand in acelasi timp o iluminare optima si siguranta.

citeste continuarea »

.
©2013 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro

MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997